Over ons

Defensiewinkel.nl dé (web)winkel voor de defensie professionals en veteranen.

defensiewinkel.nl is een onderdeel van Kwintz webshops waaronder ook brandweerwinkel.nl valt.

Vestiging defensiewinkel.nl

Naast onze webwinkel hebben wij een fysieke winkel is gevestigd aan de stationsweg 8, De Klomp. Direct tegenover het NS Station, dichtbij de afslag Veenendaal-West van de A12.
De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur.

 

Bereikbaarheid

Wij zijn per telefoon bereikbaar via 0318-572342 en per mail via info@defensiewinkel.nl.

Grotere afnames, maatwerk en speciale wensen

Mocht u een offerte voor een grotere hoeveelheid artikelen willen ontvangen of speciale wensen hebben (het is vaak mogelijk om maatwerk artikelen te leveren), neemt u daarvoor dan contact met ons op via telefoon of mail (zie hierboven).

Het team van defensiewinkel.nl

Historie

De DefensieWinkel komt voort uit brandweerwinkel.nl, met name de veteranen hadden behoefte aan een eigen winkel met hun eigen artikelen.
In deze shop proberen we aan die behoefte invulling te geven.

Copyright

Alle uitingen van DW genieten auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor gebruik door onze Klanten, waarbij het niet is toegestaan de site, of inhoud daarvan, te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van DW is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze Klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, wij kunnen echter geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Typefouten en/of foutieve prijzen zijn voorbehouden.

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van DW, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van DW is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen naar info@defensiewinkel.nl

Defensiewinkel.nl, de bijbehorende web-winkel, het logo en alle ontwerpen op alle pagina's zijn beschermd door copyright en mogen alleen met nadrukkelijke toestemming (tot wederopzegging) van de rechtmatige eigenaar gebruikt worden door de defensiewinkel. Derden kunnen hier geen aanspraak op maken.